Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на спортен филтър - Питане?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
    Мерси за инфото , и последни въпросчета : за колко пъти стига препарата и колко пъти може да се пере филтъра ?
    Поне за 3 пъти със сигурност, аз до толкова съм стигнал.Филтъра може да се пере доста дълго
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ами филтъра който аз сложих е сух и се обдухва само с компресор, няма пране масла и т.н. ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        Ами филтъра който аз сложих е сух и се обдухва само с компресор, няма пране масла и т.н. ....
        То мокрите останаха почти в историята,но след като е около мотора,няма начин да не попие всякакви гнясове,включително и масло.За това-пране и духане яко!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

От достоверни източници знам, че може да си се пере и с препарат против мазнотии и яко вода. Комплектите за пране по 50 лв. са си супер, но не са задължителни.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            От достоверни източници знам, че може да си се пере и с препарат против мазнотии и яко вода. Комплектите за пране по 50 лв. са си супер, но не са задължителни.
            После трябва да го изпръскаш с маслото от комплекта от 50лв, че да лови прахта

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              После трябва да го изпръскаш с маслото от комплекта от 50лв, че да лови прахта
              Абсолютно, за маслото забравих. Не можеше ли то да се купи отделно?
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                Абсолютно, за маслото забравих. Не можеше ли то да се купи отделно?
                Може и да може, не знам, то сигурно струва 40 от тея 50лв...

OEM & Ventura Garage

Comment

Мерси , това ме интересуваше . А за прането ми казаха , да го напрскам с един йалт обезмаслител , и да го изплакна на нормална струя , от вътре на вън.
                  Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                  Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                    Мерси , това ме интересуваше . А за прането ми казаха , да го напрскам с един йалт обезмаслител , и да го изплакна на нормална струя , от вътре на вън.
                    Именно, обезмаслителя го има в комплекта.

OEM & Ventura Garage

Comment

А на мен ми подариха един който си е с кутия, ползван е но незнам дали е чистен.Задължително ли е да го чиста с тези препарати преди да го сложа или мога само да го обдухам на компресор. А и дали ще мога да го сложа без да махам долната част на старата кутия, зщото и тои си има кутия. Ето снимка.
                      Attached Files
                      sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Working...
                      X