If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами филтъра който аз сложих е сух и се обдухва само с компресор, няма пране масла и т.н. ....
То мокрите останаха почти в историята,но след като е около мотора,няма начин да не попие всякакви гнясове,включително и масло.За това-пране и духане яко!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
От достоверни източници знам, че може да си се пере и с препарат против мазнотии и яко вода. Комплектите за пране по 50 лв. са си супер, но не са задължителни.
От достоверни източници знам, че може да си се пере и с препарат против мазнотии и яко вода. Комплектите за пране по 50 лв. са си супер, но не са задължителни.
После трябва да го изпръскаш с маслото от комплекта от 50лв, че да лови прахта
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Мерси , това ме интересуваше . А за прането ми казаха , да го напрскам с един йалт обезмаслител , и да го изплакна на нормална струя , от вътре на вън.
Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Мерси , това ме интересуваше . А за прането ми казаха , да го напрскам с един йалт обезмаслител , и да го изплакна на нормална струя , от вътре на вън.
Именно, обезмаслителя го има в комплекта.
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
А на мен ми подариха един който си е с кутия, ползван е но незнам дали е чистен.Задължително ли е да го чиста с тези препарати преди да го сложа или мога само да го обдухам на компресор. А и дали ще мога да го сложа без да махам долната част на старата кутия, зщото и тои си има кутия. Ето снимка.
Comment